fbpx

Tilbud på fliserens

Vi har 3 pakker, så du kan vælge den, der passer til dit behov, du kan også få rådgivning til at vælge den bedste løsning for dig, når vi kommer ud og måler op og beregning din pris med rabat.

Få et uforpligtende tilbud

- Bliv ringet op

Pakke 1

normalpris 45 kr. pr./m2

Book nu til 20 kr. pr./m2

  • Algebehandling
  • Flise rensning

Vi højtryksrenser så alt mos, flisepest, snavs og alger væk, vi renser med tilpasset tryk så overfladen ikke ødelægges, til slut skummer vi med en gang algebehandling, som også er forebyggende.

Pakke 2

normalpris 60 kr. pr./m2

Book nu til 40 kr. pr./m2

  • Algebehandling
  • Flise rensning
  • Imprægnering

Totalpakken

normalpris 80 kr. pr./m2

Book nu til 60 kr. pr./m2

  • Hakker græs kanter og/eller renser kantsten (ikke højbede eller facader)
  • Flise rensning
  • Algebehandling
  • Imprægnering
  • INKL. Stenmel og udfejning

Totalpakken er luksus til dig og dine fliser og kræver vi kommer over 2-4 dage og kan forløbe over 2 uger alt afhængig af øvrige opgaver og vejret.

Få tilbud på fliserens med resultater der taler for sig selv

Før rens af fliser
Efter rensningen, imprægnering og fugesand er fejet ud
Før rens af fliser
Efter rensningen

Få renset fliser med blato.dk

Jeg vil have vi levere det bedste resultat HVER GANG

Du skal vælge blato.dk, fordi vi er Danmarks billigste seriøse leverandør af fliserens. Vi prismatcher alle seriøse virksomheder med mere end 2 års erfaring og lægger yderlige 500kr i rabat hvis de er billigere end os. Samtidig kan du, i kraft af vores mange positive anmeldelser og vores store erfaring, være sikker på at kvaliteten er helt i top.

– Ditte Engelbert, Direktør

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde

Få renset fliser med blato.dk

Jeg kommer uforpligtende ud til dig og tilser, vejleder og giver dig et godt tilbud på fliserens

Vi er én af Danmarks største firmaer inden for fliserens og imprægnering. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, og derfor får du et flot vedvarende resultat med 15 års garanti.

Jeg sidder klar til at hjælpe dig med den rette vejledning til dine fliser.

– Rasmus Østergaard, Partner

 

 

Danmarks bedste service

Vi er en håndværkevirksomhed og det vigtigste for os er tilfredse kunder og det for vi ved at have den bedste service i Danmark

Pristmatch + 500 kr

Vi prismatcher alle selskaber med en alder over 2 år på alle vores ydelser, og giver 500 kr. ekstra i rabat. Men vi er sikker på at vi giver dig den beste pris

Opstart i samme uge

Vi ved at når man har taget beslutningen om at få renset fliser, skulle helst være i går, derfor lover vi opstart i samme uge du kontakter os

15 års garanti med service

Få en fast billig pris på årlig vedligeholdelse, på den måde skal du ikke bekymre dig om dine fliser, de næste 15 år

Book en GRATIS prøverens

Tilbud på fliserens i hele landet

Vi kører i hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Runsted, København, Køge, Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.

Scroll til toppen