fbpx

Fliserens

Tilbud lige nu fra 20kr pr. m2

Bestil tilbud

Efterårstilbud - Bestil et tilbud i dag med 50% på alle løsninger

Vi kommer ud og måler dit areal og vejleder dig GRATIS

Pakke 1

ingen garanti
kr40
kr 20
pr/m2
  • Fliserens

Pakke 2

15 års garanti
kr80
kr 40
pr/m2
  • Fliserens
  • Imprægnering

Totalpakken

15 års garanti og ren nydelse
kr120
kr 60
pr/m2
  • Græskanter
  • Fliserens
  • Imprægnering
  • Stenmel
Popular
Før Efter
Før Efter

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde

Bestil tilbud

Vi kører i hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Runsted, København, Køge, Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.

Scroll til toppen