fbpx

Tagrenderens

Hos Blato tilbyder vi nu rensning og støvsugning af tagrender

Få renset dine tagrender i tide, så du undgår at det svømmer over og skaber fugt og frost skader på tag, sokkel og facaden

Brug for professionel rådgivning?

- Bliv ringet op

Mere end 10 års erfaring

5 Stjernet anmeldelser

Altid gode priser

Få renset tagrender fra 1000kr

Vi bruger et moderne videostyret støvsugersystem, som gør os i stand til at rense tagrender op til 16 meters højde

Husk at du kan få algebehandling af taget til kun 1000kr når vi har renset tagrenderne.
Projekleder Rasmus Østergaard
Rasmus Østergaard
Teamleder

FAQ.

Forsikring og skader

Der er ingen dækning, hvis der sker skader på huset på grund af manglende tagrenderens. Fyldte eller tilstoppede tagrender er den mest almindelige årsag til skader på huse. På kort sigt kan døre, vinduer og udhæng få råd og svamp. Facader med puds og maling kan frostsprænge, og med tiden kan det give indvendige skader som fugt og svamp på vægge og i kældre og dette bliver ikke dækket af forsikringen, såfremt du ikke har haft renset tagrender.

Hvornår og hvor ofte

Vi anbefaler at du får renset dine tagrender en gang om året, det er vigtigt at gøre løbende, så nedløbsrøret ikke bliver tilstoppet og vandet flyder over ved regn. Man kan få renset tagrender på alle tider af året helt ned til – 2 grader. Få vintre måneder bliver så kolde at vi udskyder tagrenderens, da vil det blive oplyst at vores konsulent.

Har du spørgsmål? Skriv til os her, så svare vi inden for 24 timer i hverdagene.

Privat og erhverv

Vi renser både tagrender hos private og erhverv. Vores specieludviklet tagrende suger med kamera kan gå op til 16 meter, såfremt vi skal højere op, vil en lift blive taget i brug og vi vil regne et særskilt tilbud

Priser på tagrende rens starter fra 1000kr. (Svarende til et sommerhus) Et typisk hus som har max 4 meter til tagrenden og et tag på max 200 m2 koster 1250kr.

Hvor køre vi henne?

Vi kan komme med hurtig udrykning i vores faste byer: Helsingør, Kokkedal, Nivå, Humlebæk, Espergærde, Hillerød, Lyngby, Hørsholm, Birkerød, Gentofte, Charlottelund, Søborg, Herlev, København, Ballerup, Glostrup, Farum, Lynge, Taastrup, Ishøj, Greve, Karlslunde, Solrød, Køge, Ringsted, Roskilde, Kirke Såby, Holbæk, Jyderup, Kalundborg, Slagelse, Korsør, Høng, Næstved, Sorø, Præstø, Store Heddinge, Vordingborg samt de nærliggende byer.