fbpx

Rensning

Rensning

Hemmeligheden ved rensning er viden, materialer, teknik og profesionelle maskiner, der er tilpasset hver enkelt opgave. Nogen opgaver kræver hedvandspuling, andre specieller børster eller unikke produkter, der kræver en hvis mængde erfaring at kunne anvende.

Vi sørger for at rådgive og vejlede vores kunder individuelt og ud fra hver enkelt opgave. Vi er udmærket klar over, at prisen spiller en stor faktor og vi kan heldigvis lever nogen af de bedste priser, på rensning på sjælland, dette kan lade sig gøre, da vi har investeret i det nyeste udstyr, der gør vi hurtigt og sikkert løser opgaven korrekt og derfor er vi der i færre timer, som udgør at vi kan give en rigtig god pris og levering til vores kunder.

Filserens

Vores flise/algebehandling udføres med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat. Vi udfører en professionel rensning af fliser.

 

Grafittirens

Når vi fjerner graffiti, bruger vi tre forskellige former for graffitirens alt efter overfladens materiale. Vi arbejder med hedvandsafrensning, rens med kemi og højtryksspuling.

 

Tæpperensning

Vi tilbyder dig en effektiv, indeklimaforbedrende og hurtigttørrende tæpperens. Både erhvervskunder og private er velkomne. Vi kan rense alle typer tæpper professionelt.

 

Facaderens

Når vi har renset din facade, vasker vi facadens vinduer og -karme med vores kalkfrie vandanlæg og kan imprægnere efter rens og tilbyde dig en vedligeholdelses aftale.

 

Tagrens

Med en tagrens og algebehandling får du den flotte farve frem på taget igen. Algebehandlingen trænger ind i taget hvorfra det modvirker fremkomsten af alger i op mod 9 måneder.

 

Solcellerens

Der er meget at hente i solcellernes ydeevne ved rensning. Videnskabelige resultater fastslår at solpaneler yder op til 15-30% bedre efter de er vasket med kalkfrit vand.

 

Tagrender

Rensning af tagrender, nedløbsrør er en vigtig service, vi  har alt for ofte har set hvordan manglende rens kan få katastrofale konsekvenser i form af skader både ude og inde.

 

Betonrens

Med den rette behandling kan beton komme tilbage til sit naturlige look, misfarvninger fra alger eller lamper/skilte kan fjernes med de rette midler og den rette metode.

 

Glas/Skilterens

Vi anvender vi vores mobile rentvandsanlæg, der gør at overfladen bliver helt ren, uden sæberester, derved vil overfladen fremstå renere i længere tid med kalkfri vand

 

Campingvogn

En skumvask som fjerner alger er som sagt næsten uundværlig når man snakker campingvogn og fortelt. Enhver ved at det på ingen måde kan undgås at der sætter sig alger

 

Carporte

Vi udfører rensning af tag på dit hus, din carport, sommerhus eller industribygning og fjerner snavs, mos og alger nænsomt og effektivt. Få renset din carport med når vi alligevel er der.

 

Træterrasse

For at få en holdbar løsning, har vi nu fået udviklet vores helt egen specialsæbe samt en unik imprægnering, hvor imprægneringen giver en lang holdbarhed.