fbpx

Graffitirens

Graffittirens

Har du været udsat for hærværk i form af graffiti, så kan Blato hjælpe, ring til os på telefon 42909094. Vi stiller straks med kompetente folk, der medbringer den rette løsning til netop din udfordring.

Vi tilbyder også at lægge en imprægnering, der gør det meget vanskeligt at udøve graffiti hærværk. Vi laver gerne en mindre graffitirens og en prøve imprægnering, inden vi påbegynder behandlingen. Med en sådan fremgangsmåde kan du være sikker på, at behandlingen ikke er årsag til misfarvninger. Du kan imidlertid ikke forvente, at en imprægnering med antigraffiti er helt usynlig, men vi sørger naturligvis for at vælge det optimale graffiti remover og imprægnerings produkt til netop din facades overflade, så du opnår det bedst mulige resultat.

Både erhverv og privat

Hurtig og effektiv graffitirens for alle kunder
Graffiti kan ramme alle slags ejendomme, uanset om der er tale om offentlige eller private. Af den årsag har Blato også erfaring med at hjælpe en bred vifte af kunder, fra private og almene boligforeninger til virksomheder og private.

Nedenfor er en liste over typer kunder, vi kan hjælpe med graffitirens:

Almene boligforeninger
Private ejerforeninger
Andelsboligforeninger
Både store og små virksomheder
Butikker og forretninger
Private hus- og ejendomsejere
Ovenstående er selvfølgelig bare et udsnit af de typer kunder, vi har hjulpet. Uanset hvem du er, så er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du skal have renset graffiti.

Få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES GRAFFITIRENS

Hvis din ejendom er ramt af graffiti, så kan Blato hjælpe dig. Vores graffiti team er altid klar til at køre ud, og vi svarer gerne på spørgsmål og er klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

AKUT opgaver og vi rykker ud og fjerner graffitien i dag. 450,- i udryknings gebyr. Da bedes du ringe direkte til Rasmus på 52237812

Scroll til toppen