fbpx

Mere end 10 års erfaring

15 års garanti

Danmarks billigste pris

Fliserens

Tilbud lige nu fra 20kr pr. m2

Bestil tilbud

Bestil et tilbud i dag med 50% på alle løsninger

Vi kommer ud og måler dit areal og vejleder dig GRATIS

Pakke 1

ingen garanti
kr40
kr 20
pr/m2
  • Fliserens

Pakke 2

15 års garanti
kr80
kr 40
pr/m2
  • Fliserens
  • Imprægnering

Totalpakken

15 års garanti og ren nydelse
kr120
kr 60
pr/m2
  • Græskanter
  • Fliserens
  • Imprægnering
  • Stenmel
Popular

Vi er specialiseter i rens af fliser

Med mere end 10 års erfaring inden for fliserens og algebehandling ved vi, hvordan dine fliser skal behandles for at opnå det bedste resultat. Søger du en professionel fliserens, så kan vores konsulenter i fliserens hjælpe dig med at opnå det resultat, som du drømmer om. 

Vores specialistviden inden for branchen betyder desuden, at vi kan tilbyde dig den bedste fliserens til en god pris. En kombination af pris og kvalitet, som vores kunder altid er glade og tilfredse med. 

Søger du effektive specialister inden for fliserens, hvor der er fokus på effektivtet, kvalitet og pris, så kontakt os på knappen herunder. 

Før Efter

Processen

TRIN 1

GRATIS PRØVERENS OG OPMÅLING

Når du har kontaktet os og vi har aftalt en tid, kommer vi ud og ser området og måler det op. Vi kan tilbyde gratis at lave en prøverensning på dine fliser, så du kan se resultatet af en fliserens på din terrasse. 

Vi har nogle forskellige løsninger og her vil vi vejlede dig til den bedste løsning for rengøring af dine fliser og give dig en pris på opgaven, så du ved præcis hvad det koster inden vi starter opgaven. 

Som regel kan vi starte på opgaven selv samme dag hvis tilbudet accepteres.

TRIN 2

VI HAKKER GRÆSKANTER

Hvis du har bestilt totalpakken så hakker vi dine græs-kanter for dig. Du kan også vælge en mindre pakke og så anbefaler vi at du gør det selv inden at vi kommer. 

Græs kan gro langt ind over fliserne, nogle gange helt om til en meter og dets rødder endnu længere under flisen. Det giver et rent og pænt look med lige kanter og stenen vi naturligvis være beskidt under

, derfor anbefaler vi altid at du får hakket dine kanter inden rensning af dine fliser.

TRIN 3

VI RENSER DINE KANTER OG HØJBEDE MV. FØRST

Har du kanter rundt langs hækken eller flotte højbede vil de give et langt mere fuldendt udseende at få det hele renset med, vi kan rense alt udendørs, hvad enten det er facader, højbede, carporte, træterrasser eller alt andet. 

Når du møder din projektkoordinater på opmålingen, vil han være ansvarlig for opgaven og vil kunne gennemgå dit ude areal med dig og foreslå og vejlede dig i div. løsninger til en ideal fornyelse af dit udendørsområde.

TRIN 4

SÅ BEGYNDER RENSNINGEN

Nu er det tid til fliserens. Vi vasker fliserne rene med en professionel overfladevasker, der skånsom kommer helt i bund på flisens overflade og grundet den høje vandmængde og justeret tryk, tager flisen overflade ikke skade, men vi se ud som næsten ny efter behandlingen.

Vi har mange års erfaring og renset over 100.000m2 fliser og ved derfor præcist hvad der skal til, for at dine fliser kommer helt af med alger, grå lav, flisepest og mos, uden at skade flisen, det er derfor det er meget vigtigt du vælger din udbyder til at rense dine fliser med omhu.

Hvis vi kan se at der er rester af flisepest eller grå lav gemt i overfladen, lægger vi endnu en gang algeskum, til at tage de sidste næsten transparente mekanismer. 

TRIN 5

VI SPULER MUDDER, VAND OG SNAVSET VÆK

Når man renser fliser med så store vandmængder, vil der naturligvis være en del vand til overs, samtidig vil snavnset fra fliserne, samt mudderet mellem fliserne flyde op og samle sig.

Alt dette har vi selvfølgelig professionelt udstyr til at fjerne.

De fleste husstande har afløb rundt om huset, men nogle steder oplever vi at der ikke er. Hvis det er sådan at der ikke er afløb og vandet ikke vil være til at komme af med ved at spule det væk, kræve det ekstra mandskab og særligt udstyr og der kan forkomme et ekstra tillæg for dette.

TRIN 6

IMPRÆGNERING

Når fliserne er renset skal de imprægneres, vi bruger den bedste imprægnering der er på markedet NANO Protect, som er udviklet til vedligeholdelse af mineralske overflader som beton, puds, tegl, fibercement mm. NANO Protect hindrer indtrængning af vand/fugt i materialerne, og holder det imprægnerede materiale tørt. Det beskytter overfladen mod nedbrydning og frostsprængninger og forlænger overfladens levetid med mange år. 

Når du har fået imprægneret med NANO imprægnering kan vi tilbyde dig 15års garanti ved et årligt service besøg. Snak med dig projektleder ved vores besøg, eller ring og hør nærmere på 42909094.

TRIN 7

VI FEJER FUGESAND

Når imprægnering er tør og det ikke regner, bliver det tid til vi kommer og fejer fugesand.

Fugesand fuldlender udseendet på fliresenseningen og samtidige stabilisere det fliserne og mindsker ukrudtet i at skyde op mellem fliserne.

KONTROL OG EFTERSYN

Når en af vores dygtige og grundig oplærte fliserensere har været forbi og udeføre selve fliserensen, vil en controller eller din projektleder komme og afslutte opgaven. Det er som oftest samtidig med at vi slutter opgaven med enten imprægnering eller fugesand, alt afhængig af hvilken pakke du har valgt, samtidig vil han eller hun gå opgaven igennem og tjekke op på alt er som det skal være, skulle der være nogle form for fejl eller mangler, vil vi hurtigst muligt sende en mand ud og få det ordnet inden opgaven vi blive afsluttet.

Du vil nu ligge i vores kundesystem og vi vil automatisk kontakte dig en gang om året for at tilbyde dig et årligt service af dine fliser, såfremt du ønsker det.

Vedligeholdelse

VI TILBYDER ÅRLIGT SERVICE

Hos Blato Fliserens tilbyder vi en årlig serviceordning, så du slipper for besværet med vedligeholdelsen. Har vi stået for rensningen af fliserne med efterfølgende imprægnering, så giver vi tilmed 15 års garanti, så længe du er tilmeldt vores serviceordning.

Vores fliserens og den efterfølgende imprægnering, får fliserne til igen at se flotte og rene ud. Men fordi luften omkring din bolig indeholder diverse algespore og andet skidt og møg, så vil der desværre med tiden lægge sig en belægning oven på flisernes imprægnering. Hvis denne belægning får lov at blive siddende, så vil det på sigt forårsage at dine fliser igen bliver triste og beskidte at se på.

Løsningen er derfor at få foretaget en årlig service af dine fliser. For med denne årlige service, da vil vi 1 gang om året komme forbi og påfører en effektiv og skånsom skumbehandling. Denne skumbehandling vil nemlig trænge ned og bekæmpe den belægning af algespore, skidt og møg som har lagt sig oven på imprægneringen, hvilket sikre at dine fliser fremstår pæne og indbydende år efter år. Vi følger tilmed op med fugesand alt efter nødvendighed og foventelig lægger en ny imprægnering hvert 5 år.

Bestil tilbud

Hvad hjælper fliserens på?

Mange er i tvivl om, hvad en fliserens egentlig vil hjælpe på ift. deres fliser, og her kan vi kun sige, at det er stort set alle former for alger, snavs, flisepest og lignende. Naturligvis hjælper en fliserens ikke på skrammer, revner og sprækker, og fliserne kan derfor kun blive så flotte, som de er under belægningen af skidt, snavs og alger. 

Grunden til at fliserne bliver grimme med årene skyldes bl.a. det danske klima, hvor alger, ukrudt og flisepest har gode vilkår for at vokse og trives. Derudover har det en stor betydning om fliserne er imprægneret efter belægning og hvor god belægningen på fliserne var.

Hos Blato sørger vi for, at dine fliser få den optimale fliserens, der skåner overfladen medens den efterlader fliserne pæne og rene. Vi sørger også for at feje fugesand ud efterfølgende efter aftale, så du blot skal nyde din nye terrasse, indkørsel eller lignende. 

Før Efter

Vores priser

Pris og kvalitet hænger sammen, men trods vi er nogle af de bedste på markedet er vi langt fra de dyreste, vi oplever mange tager overpriser, simpelthen fordi at folk ikke ved hvad det koster, det ser vi fuldstændigt udnødvendigt. Derfor ligger vi i den lave ende, trods at vi levere en fliserensning til UG. Med markedets bedste udstyr.

Få en gratis prøverens

Får at du kan føle dig sikker og tryg ved at få renset dine fliser hos os, tilbyder vi helt gratis og uforpligtende at komme ud til dig og måle arealet op, samt give dig et tilbud og hvis du ønsker det, kan vi samtidig lave en prøverens på ca 1 m2 på fine fliser, så du kan se resultatet af en fliserens med blato.dk

Hvorfor skal du vælge Blato til din næste fliserens?

Vi ved godt, at der findes mange virksomheder, der tilbyder en hurtig og billig fliserens. Vi synes dog, at du skal overveje en ekstra gang om, hvorvidt vi ikke skal stå for din fliserens. Vi er nemlig specialister i fliserens, og med vores kompetente og dygtige konsulenter inden for fliserens, tør vi godt at love dig et professionelt og godt resultat.

Foruden et flot stykke arbejde, så garanterer vi også en professionel, serviceminded og venlig møde med vores konsulenter, der alle ønsker at give vores kunder den allerbedste oplevelse med Blato og fliserens. Hvis du har besluttet dig for et uforpligtende tilbud, så kan du kontakte os her

Before After

Få et uforpligtende tilbud!

Scroll til toppen