Facaderens 2018-07-02T21:38:45+00:00

Facaderensning til både Privat og Erhverv

En facaderens for facaden til at se ud som ny, vi kan både fjerne alger, snavs og grafitti på facader. Mos, alger og snavs giver ofte facaden et trist udseende og sætter sit præg på det indtryk huset giver. En ren facade hvad end det er bygning, privat hus eller mur, giver et meget bedre indtryk. Ring på 4290 9094

Facaderens

Vores priser – Facaderens inkl. Imprægnering

Efter en facaderens og eventuelt algebehandling af facaden, Imprægneres overfladen så mos og alger holdes væk fra facaden i fremtiden.

0 – 150 m2

Kr. 75kr pr/m2

150 – 299 m2

Kr. 60kr pr/m2

300+ m2

Tilbud ved besøg

Afhængig af facadetype, benytter vi enten hedtvandsspuling eller lavastenssandblæsning. Dette er processen:

STEP 1

Algebehandling: ​Inden vi går i gang med rensning af facaden starter vi ofte ud med at udføre en algebehandling / desinficering. Algebehandlingen løsner op for smuds og der påbegyndes en proces, hvor alger og lav bekæmpes. Behandlingen bekæmper også de rødder fra algerne, som sidder inde i facaden. Dette gør at vi samtidig kan rense mere skånsomt på facade.

STEP 2

Hedtvandsspuling: Fjerner fedt, snavn, alger, olie, kalk- og algelag og moslag. Når vi hedtvandsrenser er det tilpasset den enkelte facade, typisk er det mellem 100 og 400 bar. Det kan i nogle tilfælde, være nødvendigt først at behandle facaden med kemikalier.

eller

Lavastenssandblæsning: Egner sig godt til hårde overflader som granit og beton. Lavastenssandblæsning fungerer ligesom almindelig sandblæsning, bare med den forskel, at den er betydeligt nænsommere ved facaden – faktisk svarer det til korn 480 i sandpapir.

STEP 3

Imprægnering: Beskytter og forebygger nye angreb af alger.

Kørsel: Vi har ingen kørselstillæg på sjælland, vi kommer på Lolland, Fyn og Jylland mod et yderlige kørselstillæg og vi renser fliser på Bornholm, 2 uger i løbet af sommer, her bedes du skrive dig op via vores mail adr. info@blato.dk

God service og vejledning. Vi har i Kystparkens Andelsboligforeningen, fået renset, samt efterbehandlet vores facade. Vi er meget tilfredse og har lavet en fast vedligeholdelses aftale, som vi ser frem til.

 

Per Andersen

Super service og hurtig betjening, virksomheden giver nu er helt nyt indtryk, til vores kunder når de kommer på besøg.

 

Pia Hansen

Vi skulle sælge huset og blato.dk kom og gav både fliser og facade en rens, inden vi sætte det på markedet. Vi kan kun sige en ting. Wauw det skulle vi have gjort for længe siden, det er et helt nyt hus . Tak til Ditte og teamet fra Blato.dk

 

Judith Susie Karlsen