fbpx

Erhvervs aftaler

Hos Blato Entreprise ApS har vi erfaring med mange forskellige opgaver for erhverv.

Tag, facade, fliser eller andre overflader

Erhvervsabonnementsordning
Vil du gerne have, at der er styr på tingene og at alle jeres udendørs overflader altid fremstår flotte og præcentable? Så tilbyder Blato Entreprise ApS at skræddersyede serviceaftaler som vi strikker sammen, så de passer til jeres behov. Serviceaftaler vil typisk inkluderer algebehandling og rensning af tagrender én gang årligt.

Få et uforpligtende tilbud

- Bliv ringet op

Mere end 10 års erfaring

15 års garanti

Danmarks bedste priser

Erhvervs aftaler

Vi er specialiseret i overfladebehandling til alle typer kunder, både tag facade og underlag, inde som ude.
Blato Entreprise ApS leverer kvalitet til de bedste priser. Vi kan fjerne alt på overflader, lige fra snavs, mos, alger, oliespild til grafitti.

Vi udbyder alle former for rensning, samt kemi og finder altid den optimale løsning til bedst muligt at løse opgave så skånsomt som muligt. Som en del af vores service tilbyder vi derfor en gratis og uforpligtigende opmåling samt vejledning vedrørende opgaven.

Til erhverv tilbyder vi

Facaderens og grafittirens

Alle facader er konstant udsat for en masse forskellige faktorer, som gør dem slidte og grimme over tid. Alger, smuds, trafikfilm, bysmog, og mossede fuger kan ramme alle facader og skæmme øjet – ligesom de på sigt kan medvirke til at nedbryde materialet i facaderne. Det er dog nærmest umuligt at undgå, da disse påvirkninger opstår alle vegne. Uanset om du bor i nærheden af havet, søer, moser, skov eller i byen hvor der er trafikfilm og smuds, vil man være udsat for disse uønskede belægninger på sin facade. Det kan også være man er blevet ramt af hærværk som feks. maling eller graffiti. Uanset hvad, er en facaderens løsningen på dit problem.

Tagrens og tagmaling

Før rensning og maling af taget undersøges det for defekte tagplader, som kan føre til unødig vandindtrængen. Alle syge og knækkede plader udskiftes efter aftale. Lofter afdækkes med plast for at forhindre skader ved vandindtrængen. Tagrender renses for at undgå tilstoppelse og ophobning af asbestholdigt vand. Der påmonteres bølgeklodser efter forudgående aftale.

Alle vores medarbejdere har den nødvendige viden og erfaring som kræves, og vi har ligeledes alle nødvendige godkendelser. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og vores fremgangsmåde er testet gennem mange år.

Rens af fliser, belægning, beton og asfalt

Jeres gæster skal ikke mødes med snavs og alger inden de overhovedet er kommet ind i jeres domicil. Her kan vi hjælpe med en rens af jeres belægning.

Belægningen renses grundigt, men samtidig skånsomt, så vi efterlader den med en overflade, der er helt ren og klar til algebehandling. Efter fliserens, algebehandler vi overfladen, så de sidste rødder fra algerne bliver dræbt. Til sidst giver vi overfladen en nanobaseret imprægnering, som forhindre at vand trænger ned i overfladen, hvilket sikre at ny algevækst ikke trives.

Ved en årlig algebehandling kan vi garanterer en algefri belægning i 15 år efter behandlingen.

Erhvervsabonnementsordning

Vi har mange gode erhvervskunder, hvor vi årligt sørger for vedligeholdelse af udeområderne. Vi har en række af forskellige erhvervsabonnementsordninger som bliver lavet baseret på hvad vi aftaler. Dine fordele ved en abonnementordning er:

  • Hurtig udrykning
  • Vi sørger for eftersyn og behandlingen
  • I får en økonomisk fordel
  • En langsigtet løsning, hvor der bliver taget ordentlig hånd om jeres udearealer

Kontakt os

Kontakt os allerede idag, så vil vi gøre hvad vi kan for at finde den bedste løsning.

I første omgang vil vi almindeligvis forbi og vurdere opgavens omfang samt lave en opmåling. I den forbindelse har vi også mulighed for at foretage en prøverens, hvis det skulle have interesse, hvad end der er fliser, tag eller facade.

Rasmus vil stå til rådighed med vejledning og hjælp til de spørgsmål du nu skulle have, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe direkte på 52 23 78 12 hvis du har spørgsmål eller brug for uforpligtende råd og vejledning. Vi er eksperter på området med de stærkeste leverandører, og er kun interesseret i, at du får den bedste løsning.

Blato Entreprise ApS
Hovednummer : 42909094
Mail : info@blato.dk

Ansvarlig for Erhverv
Salgsdirektør Rasmus Østergaard
Direkte : 52237812
Mail : rasmus@blato.dk

Du kan også få et tilbud her

Vi kontakter dig inden indenfor 24 timer i hverdagene.