Algebehandling 2019-03-12T09:00:58+00:00

Algebehandling er det bedste valg du kan gøre

Vi tilbyder VIRKNINGSGARANTI. Hvis der opstår der noget grønt på taget inden for en måned efter at vi har udført vores algebehandling, kommer vi og sprøjter det igen – helt uden betaling!

Vores priser med alt inklusive. Det betyder at i priserne indgår: moms, miljøtillæg samt kørsel – så absolut ingen overraskelser med ekstraregninger eller tillæg.

Vores algebehandling har fuld effekt efter 30 minutter. Alle lag af alger og mos går derefter i forrådnelse og alt efter lagets tykkelse går der fra 2 dage og op til 6 måneder, før det endelige resultat ses. Det er nu vand og vind, der skånsomt blæser og vasker det væk. Har du mos og grå lav på taget, tager det dog længere tid og vi anbefaler her algebehandling både forår og efterår.

Algebehandling af tag
Læs mere om algebehandling

Priserne er excl. moms – algebehandling med prisgaranti og virkningsgaranti!

0 – 150 m2

Kr. 700

150 – 299 m2

Kr. 1000

300+ m2

Tilbud ved besøg

Bliv ringet op

Bliv ringet op og hør mere om algebehandling, du kan få råd og vejledledning om hvad en algebehandling kan gøre for netop dit tag. Efterfølgende kontakter vi dig, hvor vi aftaler nærmere omkring endelig udførsel – og i denne samtale kan du altid annullere din ordre igen, hvis du fortryder.

Vi sender først en regning når vi har algebehandlet din bolig – når vi har været på adressen lægger vi en seddel i postkassen og sender faktura på mail.

Send bestilling på algebehandling med prisgaranti og virkningsgaranti!

Algebehandling

Undgå frostskader og fjern alger på tag, facade, terrasse og fliser. Algebehandling er billigere end at skifte ud, og holder overfladerne pæne meget længere.

Hvordan algebehandler man? svar: Men vores specielle udstyr og miljøvenlige produkter kommer vi og sprøjter skum på overfladen der skal behandles.

Hvornår kan resultatet ses? svar: 3-5 dage efter vil du begynde at se et resultat af algerne der forsvinder, men det endelige resultat kan først ses 2-5 måneder efter hvor vind og vejr har arbejdet det sidste væk.

Hvad hvis jeg vil have et synligt resultat med det samme? Svar: Så skal du som de fleste flise-behandlinger, starte med en rensning med højtrykspuling, det er dog vigtigt det er udført af professionelle, således du ikke ødelægger overfladen, hvad end det er tag, facader eller andre overflader

Mos og alger holder på fugten, det er den hyppigste årsag til skader på grund af frostsprængninger.

Spar op til 80 % på omkostninger til et nyt tag, når du i stedet vælger algebehandling og imprægnering. Løbende vedligehold betyder, at dit tag kan holde op til dobbelt så længe som producenten har garanteret.

Priser

  • 0 – 150 m2 70okr
  • 150-299 m2 1000kr
  • 300 m2 og opefter særskilt tilbud ved besøg.

– Priserne er excl. moms

Beskyt overflader mod ny algebelægning ved at imprægnere eller male dem. Imprægnering holder overfladen pæn og afviser smuds og fugt. Du får 10 års garanti på imprægneringen og vi tilbyder er service aftale på vedligeholdelsen hvor vi kommer en gang årligt.

Algebehandling og imprægnering – med garanti

KØRSEL

Vi har ingen kørsel på sjælland, vi kommer på Lolland, mod et yderlige kørselstillæg og vi renser fliser på Bornholm, 2 uger i løbet af sommer, her bedes du skrive dig op via vores mail adr.

OBS

Mindste prisen er altid min. for 50 m2, da vi ikke har et kørselstillæg. Så hvis du kun har 20 eller 40 m2, er mindste prisen altid min. det der svarer til 50 m2, uanset hvilken pakke du vælger.

Jeg har ved flere lejligheder benyttet mig af blato, herunder senest i weekenden, og jeg må nok sige, at jeg har været yderst tilfreds hver eneste gang. Før jeg stiftede bekendtskab med blato, anvendte jeg ofte andre virksomheder, når jeg skulle have renset mine fliser, men fremadrettet vil jeg kun benytte ved dem, da mine fliser altid har været så flotte som nye, efter de har renset dem.

Andreas Casper Ravn Jacobsen

Super service og hurtig betjening , og mine fliser ser ud som nye , kan kun anbefale dem

Camilla Nielsen

TUSIND tak for en helt perfekt forandring. Vores fliser er blevet så flotte og ser ud som nyt. Jeg kan varmt anbefalede blato fliserens!

Sille Rasmussen