fbpx

Algebehandling

Priser på algebehandling af tag

Algebehandling fra 1000kr

Danmarks bedste algebehandling, effektiv og godkendt. Vi kommer så hurtigt som muligt og udfører jobbet, uden at du behøver være hjemme.

Få et uforpligtende tilbud

- Bliv ringet op

Mere end 10 års erfaring

15 års garanti

Danmarks bedste priser

Forlæng dit tags levetid

Når du vedligeholder dit tag, undgår du skader og kan udskyde en renovering

Gode grunde til at algebehandle

algebehandling af tag

Mellem pakke

1000 kr.

Stor pakke

1295 kr.​

Algebehandling af taget eller fliser
Algebehandling af terrassen
Max 400 m2

Mega pakke

1995 kr.

Algebehandling af taget
Algebehandling af terrassen
Algebehandling af gangstier
Algebehandling af indkørsel
Max 500 m2

I  priserne indgår moms, samt kørsel – så absolut ingen overraskelser med ekstraregninger. Vi har dog et miljø tillæg på 75kr., Da anvender de mest miljøvenlige produkter på markedet og hver gang vi udføre en opgave, planter vi et træ i samarbejde med Ecotree. 

Vores algebehandling har fuld effekt efter 30 minutter. Alle lag af alger og mos går derefter i forrådnelse og alt efter lagets tykkelse går der fra 2 dage og op til 6 måneder, før det endelige resultat ses. Det er nu vand og vind, der skånsomt blæser og vasker det væk. Har du mos og grå lav på taget, tager det dog længere tid og vi anbefaler her algebehandling både forår og efterår.

Vi Algebehandler i hele Danmark og kan algebehandle alle tagtyper.
Priser på algebehandling af tag er alt inklusivt – ( kørsel og moms. ) dog pålægges alle bestillinget et miljøgebyr på 75kr inkl. moms.

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

Læs mere om Algebehandling

Effektiv Algebehandling

En algebehandling af taget foregår ved at en algedræbende skum som sprøjtes på taget. Algebehandlingen virker over længere tid, hvilket betyder du ikke ser noget resultat med det samme. Grønne alger forsvinder først, typisk efter nogle få uger. Gule alger, også kaldet lav, forsvinder først efter 9-12 mdr.

Mos forsvinder ikke helt, da en algebehandling kun har en begrænset virkning mod mos. Har man meget mos på taget, skal det have flere algebehandlinger før taget bliver helt af med mos. Det bedste man kan gøre er at behandle det både forår og efterår, hvis man har op til 2cm tykkelse af mos. Fordelen ved et rent og pænt tag er ikke kun at det ser pænere og nyere ud for dig. Hvis huset en dag skal til salg, bliver det nemmere at opnå den fulde pris for huset. Huse med meget mos på taget får typisk en K1 anmærkning i tilstands rapporten. Og som du sikkert ved fører punkter i en tilstands rapport typisk til afslag i salgsprisen ved hus salg.

Det er derfor også på den front en god investering at holde sit tag fri for alger og mos. 

Algebehandling af fliser

Alger, lav og mos på fliser er hverken noget der pynter eller er gavnlige for din have. Derfor er der rigtig mange kunder, der hvert år kontakter os for at få fjernet den trælse belægning med en algebehandling af fliser.

​Alger elsker områder der er skyggefulde og fugtige. Her har de mulighed for at binde en masse væske og sprede sig udover flisearealet. I jo højere grad algerne får lov til at sprede sig og vokse sig større, jo større sandsynlighed er der for at der i vinterhalvåret kan opstå frostsprængninger i fliserne, hvilket gør det sværere at få fliserne pæne igen ved en almindelig rensning.
Så udover at en algebehandling kan få fliserne til at se ud som nye igen, så sikrer behandlingen også at fliserne får en længere levetid. Derfor er der mange penge at spare ved at vedligeholde fliserne med en algerens.
Alle vores medarbejdere har den nødvendige viden og erfaring som kræves, og vi har ligeledes alle nødvendige godkendelser. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og vores fremgangsmåde er testet gennem mange år.

ENESTE DANSKPRODUCEREDE ALGEMIDDEL, DER ER GODKENDT OG LOVLIGT TIL AT FJERNE ALGER

NEUTRALON® ALGEFJERNER

✔ Dokumenteret effekt
✔ Biologisk nedbrydeligt
✔ Misfarver ikke
✔ Ingen uønsket påvirkning af grundvandet
✔ Hurtigt virkende
✔ Patentanmeldt

Få et uforpligtende tilbud!

Vi kontakter dig inden indenfor 24 timer i hverdagene.