fbpx

Algebehandling af tag

Få et gratis tagtjek når vi algebehandler dit tag!

Bestil algebehandling af tag 1000kr

Hvis du overvejer en algebehandling af dit tag, kommer vi gerne ud og giver et gratis tagtjek, hvor du får en rapport om tagets tilstand og evt. skader.

I  priserne indgår moms, samt kørsel. Vi har dog et miljø tillæg på 75kr., Da anvender de mest miljøvenlige produkter på markedet og hver gang vi udføre en opgave, planter vi et træ i samarbejde med Ecotree. 

Bestil algebehandling

Kun 1000kr. op til 300m2 (Har du over 300m2 kan du se priser her) Algebehandling med virkningsgaranti. Dansk produceret der er godkendt. 

Mere end 10 års erfaring

15 års garanti

Danmarks bedste priser

Det er vigtig med algebehandling

Undgå skader og vedligehold taget hvert år med en algebehandling der holder mos, alger, grå lav og flisepest væk. Ved en algebehandling af taget, desinficeres hele taget med et hvidt lag skum. Skummet trænger ind i algerne og dræber dem. Dette forebygger, at algerne med tiden kan udvikle sig til mos, som kan forårsage dyre fugt- og vandskader.

Algebehandling af taget med årlig service

Med en serviceaftale fra os, kommer vi helt automatisk hvert år og algebehandler dit tag. Vi udfører den planlagte algebehandling på dage hvor vejret tillader det. Skriv dig op når vi besøger dig.

Se her hvordan det ser ud når vi algebehandler et tag

VI BRUGER DET ENESTE DANSKPRODUCEREDE ALGEMIDDEL, DER ER GODKENDT OG LOVLIGT TIL AT FJERNE ALGER

NEUTRALON® ALGEFJERNER

✔ Dokumenteret effekt
✔ Biologisk nedbrydeligt
✔ Misfarver ikke
✔ Ingen uønsket påvirkning af grundvandet
✔ Hurtigt virkende
✔ Patentanmeldt

Dit tag skal vedligeholdes med reparationer og algemiddel

Når vi er ude og tilse eller algebehandle et tag, er vores erfaring at 7 ud af 10 tage har reparationer der er kritiske.

Ofte ser vi ikke i hverdagen hvordan det står til med vores tag, først når det drypper ned fra loftet, opdager vi skaden og så er den som regel dyr! Hvis der først trængt vand ind i huset, kan du risikere en fuld tagrenovering, med loftplader, isolering, lægter og hele taget. Kom det i forkøbet og få et gratis tagtjek når vi algebehandler dit tag. Når vi har lavet en gennemgang af taget vil du få en rapport med billeder af evt. skader, samt en prisoversigt af reparationer, på den måde vedligeholder du dit tag og undgår dyre overraskelser.

Eks.: Rens, reparation af tagryg, plader og maling af tag i Stege.

Da vi i September var nede for at give tilbud på maling af et tag i stege, som ellers ved første øjekast fremstod i god stand, kunne vi efter nærmere besigtigelse og gennemgang konstatere 6 plader var knækket og tagryggen var blevet porøs og var begyndt at smuldre, flere steder var der knækket flager af og slagregn, fygesne og dyr, som kan forårsage dyre fugt- og vandskader kunne forekomme over vinteren.

Heldigvis opdager vi det ved gennemgang og kan give et samlet tilbud, på rens, reparationer og maling, som blev udført ugen efter. Boligen fremstår nu vedligeholdt og sikker for dyre tagoverraskelser de næste mange år.

Bestil algebehandling

3 gode grunde til at algebehandle dit tag

  • Levetiden på dit tag forlænges betydeligt
  • Dit tag, og derved hele din bolig, ser mere præsentabel og vedligeholdt ud
  • En algebehandling er den billigste og nemmest tilgængelige metode til at op nå et sundt tag